OVRview

Optimaliseer je productieprestaties in realtime met nauwkeurige en historische visuele data

Voordelen:

OVRview

OVRview is een innovatieve totaaloplossing waarmee je waardevolle gegevens en data in je productieproces eenvoudig meet, visualiseert en analyseert in de cloud. Zo boost je je productie-efficiëntie als nooit tevoren.

Jouw productielijn in een overzichtelijk dashboard

Met OVRview is je productielijnen opvolgen een koud kunstje. Onze oplossing verzamelt en visualiseert nauwkeurig productiegegevens en biedt direct toegang tot realtime inzichten, waardoor je je productie-effectiviteit naar nieuwe hoogtes tilt.

Ontdek de voordelen voor je bedrijfsvloer:

  • Verbeterde OEE: Live en historische data, analyses en grafieken van beschikbaarheid, efficiëntie en kwaliteit helpen je productie-efficiëntie en strategische besluitvorming te ondersteunen.

  • Maximale transparantie: Deel cruciale productiegegevens in direct met je medewerkers voor impactvolle verbeteringen.

  • Data in de cloud: Jouw gegevens worden veilig naar de cloud gestuurd via industriële IoT-apparaten, of direct vanuit je PLC’s. Zo ben je altijd zeker van nauwkeurige, up-to-date gegevens en direct bruikbare inzichten, zelfs als het internet even uitvalt.
  • Hoogwaardige hardware: We leggen de focus op naadloze integratie van robuuste en betrouwbare hardware, wat zorgt voor precieze metingen, betrouwbare inzichten en een duurzaam systeem.
  • All-in-one: OVRview is een totaaloplossing. Wij voorzien niet alleen hardware en software, maar ook de installatie van je dashboard en de nodige begeleiding en nazorg.
  • Eén aanspreekpunt: Veditec beheert alle installatie-aspecten, inclusief software en hardware. Zo heb je slechts één contactpersoon die vertrouwd is met jouw noden, en ben je zeker van een uitstekende service op jouw maat.

Onze klanten:

Ontdek de mogelijkheden om je productieprocessen te verbeteren met OVRview voor een optimale kwaliteit en efficiëntie.

Onze succesformule

In slechts enkele stappen is jouw analyseprogramma geïnstalleerd. 
Daarna verzamelt het systeem automatisch de gegevens van elke machine of productieproces naar keuze.
Zo gaan we te werk:

Omgevingsanalyse:

In deze initiële fase bepalen we welke aspecten van je productieproces je wil monitoren en onderzoeken we welke apparatuur geschikt is voor de integratie van slimme sensoren. Het resultaat van deze analyse omvat een uitgebreid rapport met advies op maat en een prijsopgave.

Hardware-integratie:

Onze experts plaatsen alle nodige hardware, zoals cloud-pluggers, sensoren, computers, schermen, bekabeling en beugels. We garanderen een nauwkeurige afstelling, zodat je dashboard optimaal werkt en je meteen aan de slag kan met de inzichten in je productieproces.

Software-integratie:

Na de hardware-installatie configureren we de datafunnel, het dashboardontwerp en de softwareprogrammering. Zo verschijnen al je gewenste gegevens direct en visueel op je dashboard en worden ze tegelijkertijd opgeslagen in de cloud.

Opleiding:

We stomen jouw medewerkers en de beheerders van het dashboard klaar voor een vlekkeloze werking.

Opvolging:

Ook na de oplevering staan onze Veditec-experts altijd klaar om je dataflow en de visuele weergave te monitoren, sensoren of signalen bij te stellen en om nieuwe aanpassingen en updates te verzorgen. Zo ben je steeds verzekerd van de juiste data en bieden we de flexibiliteit om je dashboard uit te breiden naar andere productielijnen.

Ontdek OVRview in actie

Met slechts een enkele installatiekost en een flexibel abonnement per toestel, dat zich aanpast aan je realtime datanoden, krijg je toegang tot een geïntegreerd systeem om je productielijnen te monitoren en je OEE te verbeteren.

Heb je vragen of wil je zien hoe OVRview automatisch gegevens verzamelt van je machines of processen? Download onze brochure of plan een gratis demo met een van onze experts. Met een demo-account kan je alle functionaliteiten van het dashboard meteen zelf ervaren. Zo zie je rechtstreeks wat OvrView voor jou kan betekenen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het automatiseren van je tuinbouw bedrijf?